Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Eindejaars-groet

donderdag, 19 december 2019

We willen graag iedereen bedanken die in 2019 de opleiding Reisbegeleiding Uitgaand of Inkomend Toerisme bij het IVOR heeft gevolgd. Fijn dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan een nieuwe carrière start.

Daarnaast willen we ook de touroperators bedanken die met niet aflatend enthousiasme steeds vaker IVOR cursisten de gelegenheid én het vertrouwen hebben gegeven om als reis(bege)leider aan de slag te gaan. Mooi om te constateren dat steeds meer oud IVOR cursisten als ambassadeur laten zien dat de IVOR opleiding goed aansluit bij de praktijk.

Het afgelopen jaar hebben we ook meer incompany trainingen gegeven aan touroperators en willen we de richting die we daarmee zijn ingeslagen, in 2020 continueren en verder uitbreiden.
We kijken terug op een jaar waarbij nieuwe contacten zijn gemaakt en plannen voor 2020 zijn gesmeed. Bestaande relaties zijn verstevigd en daarmee ook een verdere samenwerking in 2020 gegarandeerd.

Kortom, 2019 was een fantastisch jaar en we kijken vol vertrouwen en enthousiasme uit naar 2020 waarin het 30-jarige bestaan van IVOR zal worden gevierd.

Fijne feestdagen en een reislustig, succesvol én gezond 2020!

Het IVOR team

 

 

Terug