Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

“De geest wordt rijk, door wat hij ontvangt, het hart wordt rijk, door wat het geeft”

Gepost op maandag, 16 december 2019 door Renske Buursma

Nu de laatste werkdagen van het jaar weer zijn aangebroken, is het tijd om terug te kijken op de afgelopen maanden.

Wat is het toch fijn om een mooi beroep te hebben, iedere dag met veel plezier naar je werk te  gaan en nieuwe enthousiaste en gemotiveerde cursisten te mogen verwelkomen. Ze te begeleiden naar hun droombaan in de reiswereld zodat ze succesvol aan de slag kunnen gaan als reisbegeleider bij een van de vele touroperators.
Heerlijk om positieve berichten te mogen ontvangen uit verre landen, of dichter bij huis. Fantastisch om de posts op social media te zien met geweldige foto’s! Soms groepsfoto’s, soms actiefoto’s, en altijd die lach. Het geeft veel voldoening om als opleidingsmanager daar een bijdrage aan te mogen leveren.

De afgelopen maanden heeft het IVOR regelmatig incompany trainingen gegeven bij diverse touroperators. Veelal betrof het een training voor de reisleiders. Denk daarbij aan “Op reis met Opvallend Gedrag” en bijvoorbeeld “Omgaan met Weerstand”. Vooral de training “Op reis met Opvallend gedrag” is voor de ervaren reisleiders een welkome verdiepingstraining geweest die enorm goed is beoordeeld.
En we hebben trainingen gegeven waar ook de kantoormedewerkers bij aanwezig waren. Ze werken immers aan hetzelfde product en is het fijn te weten van elkaar wat de werkzaamheden precies inhouden en hoe ze de identiteit van de organisatie het krachtigst uit kunnen dragen én die samenwerking terug te zien in een betere klantbeoordeling.  De reguliere opleidingen en de trainingen hebben geleid tot een super score van 8,9 in onze reviews bij ‘Klantenvertellen.

Na een geslaagd ANVR congres in november in Belfast heeft het IVOR ook de Tourism Plastic Pledge ondertekend, samen met 150 andere organisaties. We kunnen als opleidingsinstituut een grote bijdrage leveren door tijdens onze praktijkgerichte opleiding aandacht aan te geven aan duurzaam toerisme. Als ANVR gecertificeerd opleider is Sustainable Tourism uiteraard al enkele jaren opgenomen in ons opleidingsprogramma. De reisbegeleider heeft tijdens de rondreis en op de bestemming immers een voorbeeldfunctie.

Decembermaand = feestmaand!
Met een feestelijke blik op 2020 gericht, vieren we in december ook al feest en geven we de hele maand december cadeautjes weg met een korting van € 100,- op het cursusgeld voor degene die het aanmeldingsformulier in december instuurt. Victor Hugo zei het al: ‘De geest wordt rijk, door wat hij ontvangt, het hart wordt rijk, door wat het geeft.

Wie jarig is trakteert!
In 2020 bestaat het IVOR 30 jaar en ook die mijlpaal zullen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zo wordt het hele jaar aan nieuwe cursisten interessante kortingen gegeven, oplopend tot wel 30%!

Ik kijk er in ieder geval naar uit om in het 2020 weer nieuwe cursisten te mogen verwelkomen en ze te begeleiden naar die droombaan in de reiswereld. En natuurlijk zullen we met evenveel enthousiasme en professionele inzet de incompany trainingen blijven geven, zoals je van IVOR gewend bent.

Namens het IVOR team wens ik iedereen fantastische feestdagen en een gezond, succesvol én reislustig 2020!

Ingrid van Tilbeurgh,
Opleidingsmanager

 

Terug