Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

VACATURES VOOR INKOMEND EN UITGAAND TOERISME

woensdag, 17 oktober 2018

de volgende vacatures zijn bij ons binnen gekomen en staan exclusief open voor (oud) IVOR cursisten om via
info@ivor-reisbegeleiding.nl te solliciteren.

 • Ben jij sportief en op zoek naar een uitdagende bijbaan?
   Voor de begeleiding van maatwerkreizen van klanten vanuit de hele wereld is deze organisatie op zoek naar een reisbegeleider die:
  – Tijdens de reis hét aanspreekpunt voor de klant en de leveranciers is;
  – De reis begeleidt van begin tot eind en zorgt voor een goed programmaverloop;
  – Die enthousiast is en affiniteit heeft met sport (je spreekt de ’taal’). Bij voorkeur voetbal, maar andere sporten zijn ook welkom!;
  – zelfstandig is, georganiseerd is en verantwoordelijkheidsgevoel heeft;
  – klantvriendelijk en stressbestendig is;
  – goed Nederlands en Engels (andere talen zijn een pré) spreekt;
 • Freelance Tour Director in Benelux for Educational Tours
  Do you enjoy meeting new people and exploring new places? Do you thrive in ever-changing environments and excel under pressure? Are you passionate about helping young travellers learn more about the world and themselves? If you answered “yes” to the above, you’ve come to the right place!
  This job requires that you live and can legally work in any of the Benelux countries and that you feel comfortable communicating in French.
 • Als gids / reisleider begeleid je zelfstandig buitenlandse toeristen die voor één of meerder dagen in Nederland verblijven. Je laat jouw groep de leukste plekjes van Nederland zien en vindt het leuk hier enthousiast over te vertellen. Je hebt een brede kennis en interesse in de Nederlandse geschiedenis, kunst en architectuur. De tours worden uitgevoerd per bus, te voet, per fiets of met het openbaar vervoer.
  Je beheerst minimaal vloeiend de talen Engels en Duits. Eventueel aangevuld met Frans, Spaans, Italiaans of Portugees. (eventueel andere talen) Je hebt ervaring in het gidswerk en past je gemakkelijk aan in verschillende gezelschappen.
  Ben jij verder: Representatief Flexibel en ook in de weekenden beschikbaar Stressbestendig Georganiseerd en nauwkeurig Zelfstandig Oplossingsgericht In het seizoen bereid tot veel en hard werken (voor ZZPers april t/m september)
 • GIDSEN GEZOCHT voor stadswandelingen door Amsterdam met gasten uit: voornamelijk uit US, Australië, Canada en een enkeling uit Europa . Tijdens de tour wordt er informatie gegeven over de geschiedenis van Amsterdam en het huidige leven in de stad.
  Verwachte vaardigheden van de gids:
  – vloeiend Engels
  – goede algemene kennis
  – inlevingsvermogen
  – enthousiast en spontaan
  – gastheer / gastvrouw
  – kennis van Amsterdam ( voorkeur voor geboren en getogen in Amsterdam)
Terug