Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

NIEUWE IVOR TRAINING / VERLENGING ANVR PAS

donderdag, 29 maart 2018

Ben je al succesvol werkzaam als reisleider / gids?
En wil je je verder bekwamen tot ANVR gecertificeerd Tourmanager?
DAN IS DEZE TRAINING GESCHIKT VOOR JOU!
De training komt dit najaar online. Heb je daar belangstelling voor én wil je daar nu al voor inschrijven? Mail dan je CV (mét referenties) naar info@IVOR-trainingen.nl met de mededeling: “Training ANVR certificering” We zullen je t.z.t. dan nader informeren

OF:

Ben je reeds ANVR gecertificeerd reisleider en is de einddatum van je ANVR pas in zicht? Is de organisatie die de pas destijds heeft afgegeven niet meer in de gelegenheid om je ANVR Reisleider ID pas. te verlengen?
IVOR DOET HET GRAAG!
stuur een mail naar info@IVOR-reisbegeleiding.nl met de mededeling: “verlengen ANVR pas”. We zullen dan contact met je opnemen

Terug