Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

IVOR ON THE MOVE

vrijdag, 6 oktober 2017

9 september zijn de opleidingen weer van start gegaan! De Utrecht groep is vol! Ook Zwolle is op 16 september van start gegaan. Inmiddels is ook de 6 oktober groep gestart in Utrecht, gaat Tilburg op 4 november van start en zal de laatste groep in Utrecht van start gaan op 18 november. Kortom, alle groepen gaan weer van start! En daar zijn we blij mee!

Een warm welkom voor alle enthousiaste en gemotiveerde kandidaten! Het IVOR team wenst iedereen heel veel succes én plezier!

Tijdens de zomervakantie zijn er nieuwe ontwikkelingen geweest, die de komende maanden verder uitgewerkt gaan worden. Blijf ons dan ook volgen om op de hoogte te blijven. Zeer binnenkort volgt de eerste bekendmaking. Er zullen voor gediplomeerde IVOR cursisten dan nóg meer interessante en verschillende werkmogelijkheden zijn. Volg ons!

Terug