Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

…GEWOON OMDAT HET KAN….

Gepost op vrijdag, 24 maart 2017 door IVOR

Ja daar sta je dan, letterlijk en figuurlijk. Geen enkele twijfel gehad om te springen, wat kan er fout gaan? Het enige wat er gaat gebeuren is dat je moet ondergaan, je hebt geen keuze meer. Loslaten en genieten, simpel als dat… Op dat punt is het geen kwestie meer van durven, op dat moment ga je gewoon. De hoogste bungeejump van de wereld, 216 meter…hier kom ik straks nog eventjes op terug 🙂

Ik sta midden in het leven 36 jaar en word getriggerd door een gevoel wat ik niet meer kan en wil negeren. Ik heb het afgelopen zomer opgedaan in Zuid-Afrika, het is m’n lijf binnengekropen en heeft me dusdanig beïnvloed dat het tijd is geworden om volledig m’n hart te volgen. Volgen is niet m’n sterkste kant maar ik ga het gewoon doen, net als in de jump. Ja maar ja, wat moet ik dan gaan doen. Ik heb een goede en zeer leuke afwisselende baan, een fijn huis, lieve familie en vrienden en toch wil ik meer ontdekken. Hmm interessant.. Ondoordacht ben ik niet, ik ben meer weloverwegend. Uiteindelijk kom ik bij m’n dromen uit, hoe mooi zou het zijn om vaker terug te keren naar Zuid-Afrika. Ik hou me vast aan m’n dromen en hoe mooi zou het zijn om deze te delen met andere mensen, ze enthousiasmeren en mezelf wederom te laten voeden door deze cultuur, de natuur en zeer indrukwekkende dieren.

Mijn passie voor reizen delen, ervaren wat er gebeurt als je jezelf toestaat om te voelen. Als er even niets meer is om over na te denken. Als je wordt teruggeworpen naar de basis. De individuele vrijheid, de ruimte die dan ontstaat en wordt opgevuld door een betoverende combinatie van puur genot en zijn wie je bent. Ja dat wil ik en ik wil het delen, vaker en vaker! Ik word reisbegeleider, ik weet het zeker!
Ik ben intensief gaan surfen op het web en kwam al gauw uit bij het IVOR. Aangemeld, aangenomen, opleiding gevolgd en inmiddels aangenomen als reisbegeleider. Ik zal deze baan gaan combineren met mijn huidige werk, hoe mooi is dat 🙂

Het elastiek van de bungee is je houvast in deze opleiding. Ze laten je namelijk pas los als je voet aan de grond hebt.. In het begin is het zoeken naar de juiste rol en groei je, ieder op z’n eigen manier.. En uiteindelijk kun je lekker genieten omdat je onderste boven hangt in een 216 meter diepe vallei met je diploma in je handen…Een pure selfmade overwinning..

Ik kom totaal niet uit de reiswereld en alles was onbekend. De persoonlijke begeleiding in deze opleiding omvat veel professionaliteit en helpt je om jouw dromen waar te maken. Aan de hand brengen ze je op de juiste vlieghoogte. Met een warm en dankbaar gevoel kijk ik terug !

Waarom? Gewoon omdat het kan…

Liefs Lieneke

Terug