Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Van Vakantiebeurs naar Kenia

Gepost op zaterdag, 12 december 2015 door IVOR

In Januari 2015 bracht ik een bezoek aan de Vakantiebeurs. Een beurs, die je niet mag missen. Met veel plezier ontmoet ik jaarlijks de collega’s in de reisbranche, bijpraten over het laatste nieuws,  de ontwikkelingen, netwerken en ook gezellig borrelen en elkaar een succesvol nieuwjaar toewensen.

Ik bezocht ook de stand van Untamed Travelling en werd ik uitgenodigd om mee te doen aan een loterij, door een visitekaartje in een doos te doen. En ja hoor: gewonnen!!! Ik mocht kiezen uit 3 verschillende bestemmingen: Chili, India of Kenia. Echt een hele lastige keuze. Ik wil dolgraag nog eens naar India en Chili. Ik ben verliefd op Afrika en was niet eerder in Kenia geweest. Uiteindelijk heeft mijn agenda de doorslag gegeven.

Het is Kenia geworden, eind november. Met een groep van totaal 14 deelnemers, zelfstandig reisagenten (ZRA’s) en reisbureaumedewerkers, heb ik een adembenemende mooie studiereis gemaakt. Werkelijk genoten van Kenia, de mensen, de cultuur, de gamedrives en de groep.

Op de IVOR Facebook pagina zijn nog meer foto’s te vinden. Ik heb Kenia en de mensen in mijn hart gesloten. En ik ga zeker nog eens terug om de grote migratie te kunnen zien.

Hierbij  bedank ik Untamed Travelling nog maar eens voor de spectaculaire reis en de adembenemende mooie Saruni Lodges waar ik mocht verblijven.

Ingrid van Tilbeurgh

Terug